28.04.2017 AVRASYA ÜNİVERSİTESİ’NDE KORE MUTFAĞI ETKİNLİĞİ

28.04.2017 AVRASYA ÜNİVERSİTESİ’NDE KORE MUTFAĞI ETKİNLİĞİ

28 nisan cuma günü Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde saat 17:30’da Güney Kore’de bayramlarda ve geleneksel törenlerde sofralarda mutlaka bulunan ve sevilen bir yemek olan ”Japchae ” yemeği Sayın Dr. Hyunsum Kim ve sayın Dr. Deniz Kim eşliğinde  uygulamalı olarak yapılmıştır. Uygulamaya gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri dışında Sejonghakdang öğrencileri de katılmıştır. Öğrenciler uygulama aşamasında Sayın Dr. Deniz Kim eşliğinde Japchae’in malzemelerini ve yapılışını görmüş ve birebir uygulamıştırlar. Katkılarından dolayı Sejonghakdang enstitüsüne sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.