31.03.2017 BUTİK PASTACILAR BULUŞMASI

31 mart cuma günü Cephanelik Restorant’ta gerçekleşen butik pastacılar buluşmasında , 130 katılımcı içerisinde 50 kişilik Gatronomi ve mutfak Sanatları öğrencilerimizle birlikte   , workshoplara katılıp bilginin hatsafhada olduğu bir günü geride bıraktık. Şeker hamuru üzerine oluşturulan günde son yıllarda ülkemizde çok tercih edilen kaliteli ve kişiye özel tasarlanıp yapılan butik pastalar , pastaların yapılışı ve butik pastacılığın detaylandırıldığı bir günü Avrasyanın Gurmeleri geride bıraktı. Pıtırcık çiçek ve yaprak workshopu ardından orantısız figür workshopu Master Of The Cake yarışmasında gümüş , İstanbul Gatronomi Yarışmasında altın madalya alan ödüllü şef Tuğba Ünal’dan büst figür ve yüz yapımı workshop eğitimleri öğrencilerimize bu güzel etkinlikte verilmiştir. Çekilişlerin yapılıp öğrencilerimizin motive edildiği bu günde Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz için önemli bir etkinlik oldu.