12.05.2017 2. KORE MUTFAĞI ETKİNLİĞİ

12.05.2017 2. KORE MUTFAĞI ETKİNLİĞİ

Gastronomi ve Mutfak Sanatları labaratuarında ikincisi gerçekleşen Kore Mutfağı etkinliğine Sejonghakdang öğrencileri ve Avrasya Üniversitesi öğrencileri sayın Dr. Hyunsum Kim ve sayın Dr. Deniz Kim eşliğinde katıldılar. Kore Mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan ” Bulgogi ” yani Kore Barbeküsünü öğrencilerimiz uygulamalı olarak gerçekleştirdiler. Etkinliğe katılan öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı ve güzel bir gün geçirmenin mutluluğu ile uygulamalarını başarı ile gerçekleştirdiler. Katkılarından dolayı Sejonghakdang Enstitüsüne teşekkürlerimizi borç biliriz.