2016 – 2017 BAHAR YILI GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ HAFTALIK DERS                                                                                      PROGRAMI

1.SINIFLAR

SAATPAZARTESİ SALI ÇARŞAMBAPERŞEMBECUMACUMARTESİ
09.00 - 09.50GMS 102 BESLENME İLKELERİ ve MENÜ PLANLAMA Uzm. ZELİHA ŞAHİN D-105GMS 106 GIDA BİLİMİ ve TEKNOLOJİSİ Prof. Dr. HİKMET KARAÇAM D-404İTA 102 TEMEL İTALYANCA II Uzm. KADİR YALÇIN D-104GMS 104 KLASİK YİYECEK ÜRETİM TEKNİKLERİ Uzm. YAPRAK DEMİRBAŞ MUTFAK
10.00 - 10.50GMS 102 BESLENME İLKELERİ ve MENÜ PLANLAMA Uzm. ZELİHA ŞAHİN D-105GMS 106 GIDA BİLİMİ ve TEKNOLOJİSİ Prof. Dr. HİKMET KARAÇAM D-404İTA 102 TEMEL İTALYANCA II Uzm. KADİR YALÇIN D-104GMS 104 KLASİK YİYECEK ÜRETİM TEKNİKLERİ Uzm. YAPRAK DEMİRBAŞ MUTFAK
11.00 - 11.50GMS 102 BESLENME İLKELERİ ve MENÜ PLANLAMA Uzm. ZELİHA ŞAHİN D-105GMS 106 GIDA BİLİMİ ve TEKNOLOJİSİ Prof. Dr. HİKMET KARAÇAM D-404İTA 102 TEMEL İTALYANCA II Uzm. KADİR YALÇIN D-104GMS 104 KLASİK YİYECEK ÜRETİM TEKNİKLERİ Uzm. YAPRAK DEMİRBAŞ D-402
12.00 - 12.50İTA 102 TEMEL İTALYANCA II Uzm. KADİR YALÇIN D-104GMS 104 KLASİK YİYECEK ÜRETİM TEKNİKLERİ Uzm. YAPRAK DEMİRBAŞ D-402

2.SINIFLAR

SAAT PAZARTESİSALI ÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA
08.00 - 08.50GMS 208 GIDA İŞLETMLERİNDE TEMEL MALİYET MUHASEBESİ Uzm. KAMİL MAHMUTOĞLU D-101
09.00 - 09.50GMS 210 MESLEKİ İNGİLİZCE II Uzm. KADİR YALÇIN D-403GMS 202YİYECEK ve İÇECEK SERVİS ve YÖNETİMİ ESRA SAYLAM D-405GMS 206 ALKOLLÜ ve ALKOLSÜZ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ Prof. Dr. HİKMET KARAÇAM D-404GMS 208 GIDA İŞLETMLERİNDE TEMEL MALİYET MUHASEBESİ Uzm. KAMİL MAHMUTOĞLU D-101
10.00 - 10.50GMS 210 MESLEKİ İNGİLİZCE II Uzm. KADİR YALÇIN D-403GMS 202YİYECEK ve İÇECEK SERVİS ve YÖNETİMİ ESRA SAYLAM D-405GMS 206 ALKOLLÜ ve ALKOLSÜZ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ Prof. Dr. HİKMET KARAÇAM D-404GMS 208 GIDA İŞLETMLERİNDE TEMEL MALİYET MUHASEBESİ Uzm. KAMİL MAHMUTOĞLU D-101
11.00 -11.50GMS 202YİYECEK ve İÇECEK SERVİS ve YÖNETİMİ ESRA SAYLAM D-405GMS 206 ALKOLLÜ ve ALKOLSÜZ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ Prof. Dr. HİKMET KARAÇAM D-404GMS 208 GIDA İŞLETMLERİNDE TEMEL MALİYET MUHASEBESİ Uzm. KAMİL MAHMUTOĞLU D-101
12.00 - 12.50GMS 206 ALKOLLÜ ve ALKOLSÜZ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ Prof. Dr. HİKMET KARAÇAM D-404
13.00 - 13.50GMS 210 MESLEKİ İNGİLİZCE II Uzm. KADİR YALÇIN D-403GMS 204 TÜRK MUTFAĞI Uzm. HATİCE CİVELEK MUTFAK
14.00 - 14.50GMS 210 MESLEKİ İNGİLİZCE II Uzm. KADİR YALÇIN D-403GMS 204 TÜRK MUTFAĞI Uzm. HATİCE CİVELEK MUTFAK
15. 00 15 .50GMS 204 TÜRK MUTFAĞI Uzm. HATİCE CİVELEK MUTFAK
16.00 - 16.50GMS 204 TÜRK MUTFAĞI Uzm. HATİCE CİVELEK MUTFAK

3.SINIFLAR

SAATPAZARTESİ SALI ÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA CUMARTESİ
09.00 - 09.50GMS 318 ZİYAFET ORG. ve YÖNETİMİ Uzm. HATİCE CİVELEK MUTFAK
10.00 - 10.50GMS 318 ZİYAFET ORG. ve YÖNETİMİ Uzm. HATİCE CİVELEK MUTFAK
11.00 - 11.50GMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 318 ZİYAFET ORG. ve YÖNETİMİ Uzm. HATİCE CİVELEK MUTFAK
12.00 - 12.50GMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 306 MESLEKİ İNGİLİZCE IV Uzm. KADİR YALÇIN D-404GMS 318 ZİYAFET ORG. ve YÖNETİMİ Uzm. HATİCE CİVELEK MUTFAK
13.00 - 13.50GMS 314 RESTORAN YÖNETİMİ ESRA SAYLAM D-405GMS 306 MESLEKİ İNGİLİZCE IV Uzm. KADİR YALÇIN D-404GMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
14.00 - 14.50GMS 314 RESTORAN YÖNETİMİ ESRA SAYLAM D-405GMS 306 MESLEKİ İNGİLİZCE IV Uzm. KADİR YALÇIN D-404GMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
15.00 - 15.50GMS 314 RESTORAN YÖNETİMİ ESRA SAYLAM D-405GMS 306 MESLEKİ İNGİLİZCE IV Uzm. KADİR YALÇIN D-404GMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
16.00 - 16.50GMS 314 RESTORAN YÖNETİMİ ESRA SAYLAM D-405GMS 304 SOĞUK MUTFAK Uzm. İBRAHİM DEMİRSES MUTFAKGMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
17.00 - 17.50GMS 304 SOĞUK MUTFAK Uzm. İBRAHİM DEMİRSES MUTFAKGMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
18.00 - 18.50GMS 304 SOĞUK MUTFAK Uzm. İBRAHİM DEMİRSES MUTFAKGMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
19.00 - 19.50GMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
20.00 - 20.50GMS 302 PROF. UYG. LAB. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK

4.SINIFLAR

SAATPAZARTESİSALI ÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA CUMARTESİ
08.00 - 08.50GMS 406 PROF. UYG. LAB. IV ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 406 PROF. UYG. LAB. IV ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
09.00 - 09.50GMS 406 PROF. UYG. LAB. IV ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 406 PROF. UYG. LAB. IV ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 410 YÖRESEL TÜRK MUTFAĞI Uzm. SENCAN DURAK MUTFAK
10.00 - 10.50GMS 406 PROF. UYG. LAB. IV ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 406 PROF. UYG. LAB. IV ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 410 YÖRESEL TÜRK MUTFAĞI Uzm. SENCAN DURAK MUTFAK
11.00 - 11.50GMS 406 PROF. UYG. LAB. IV ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 410 YÖRESEL TÜRK MUTFAĞI Uzm. SENCAN DURAK D-403
12.00 - 12.50GMS 406 PROF. UYG. LAB. IV ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 410 YÖRESEL TÜRK MUTFAĞI Uzm. SENCAN DURAK D-403
18.00 - 18.50GMS 404 MUTFAK SANATLARINDA UYG. AT. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 416 İLERİ YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
19.00 - 19.50GMS 404 MUTFAK SANATLARINDA UYG. AT. II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAKGMS 416 İLERİ YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
20.00 - 20.50GMS 416 İLERİ YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK
21.00 - 21.50GMS 416 İLERİ YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ II ŞEF ÖZGÜR DEMİREL MUTFAK