2017 – 2018 GÜZ YILI GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ HAFTALIK DERS                                                                                      PROGRAMI

1.SINIFLAR

SAATPAZARTESİ SALI ÇARŞAMBAPERŞEMBECUMACUMARTESİ
08:00 - 08:50iTA 101 Temel İtalyanca I Uzm. Kadir YALÇIN ( 1.GRUP) D 403
09:00 - 09:45GMS 101 Mutfakla İlgili Güvenlik ve Hijyen Kuralları Prof. Dr. Hikmet KARAÇAM D 104iTA 101 Temel İtalyanca I Uzm. Kadir YALÇIN D 403
10:00 - 10:45GMS 101 Mutfakla İlgili Güvenlik ve Hijyen Kuralları Prof. Dr. Hikmet KARAÇAM D104iTA 101 Temel İtalyanca I Uzm. Kadir YALÇIN D 403AVU 001 Akademik Danışmanlık ve Oryantasyon Arş. Gör. Yasemin YAVUZ D 104 GMS 103 Temel Mutfak Bilgileri Uzm. Özge Atasoy D 104
11:00 - 11:45GMS 101 Mutfakla İlgili Güvenlik ve Hijyen Kuralları Prof. Dr. Hikmet KARAÇAM D 104iTA 101 Temel İtalyanca I Uzm. Kadir YALÇIN D 403MAT 107 Mesleki Matematik Yrd. Doç. Dr. Rukiye Öztürk D 104 GMS 103 Temel Mutfak Bilgileri Uzm. Özge Atasoy D 104
12:00 - 13:00GMS 105 Gastronomiye Giriş Öğr. Gör. Zeynep TUÇ Toplantı Salonu
13:00 - 13:45iTA 101 Temel İtalyanca I Uzm. Kadir YALÇIN ( 2.GRUP) D 403GMS 105 Gastronomiye Giriş Öğr. Gör. Zeynep TUÇ Toplantı Salonu
14:00 - 14:45iTA 101 Temel İtalyanca I Uzm. Kadir YALÇIN D 403MAT 107 Mesleki Matematik Yrd. Doç. Dr. Rukiye Öztürk D 104
15:00 - 15:45iTA 101 Temel İtalyanca I Uzm. Kadir YALÇIN D 403MAT 107 Mesleki Matematik Yrd. Doç. Dr. Rukiye Öztürk D 104
16:00 - 16:45iTA 101 Temel İtalyanca I Uzm. Kadir YALÇIN D 403

2. SINIFLAR

SAATPAZARTESİSALI ÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA
08.00 - 8:45GMS 211 Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 403GMS 201 Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri UZM. Özge ATASOY D403GMS 209 Mesleki İngilizce I Uzm. Kadir YALÇIN D 102
9:00 - 9:45GMS 211 Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 403GMS 201 Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri UZM. Özge ATASOY D403GMS 209 Mesleki İngilizce I Uzm. Kadir YALÇIN D 102
10:00 - 10:45GMS 211 Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 403GMS 201 Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri UZM. Özge ATASOY D403GMS 209 Mesleki İngilizce I Uzm. Kadir YALÇIN D 102
11:00 - 11:45GMS 211 Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 403GMS 201 Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri UZM. Özge ATASOY D403GMS 209 Mesleki İngilizce I Uzm. Kadir YALÇIN D 102
12:00 - 13.00
13:00 - 13:45GMS 211 Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 403GMS 201 Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri UZM. Özge ATASOY D403GMS 207 Pazarlama Yönetimi Prof. Dr. Hikmet KARAÇAM D 102
14:00 - 14:45GMS 211 Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 403GMS 201 Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri UZM. Özge ATASOY D403GMS 207 Pazarlama Yönetimi Prof. Dr. Hikmet KARAÇAM D 102
15:00 - 15:45GMS 211 Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 403GMS 201 Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri UZM. Özge ATASOY D403GMS 207 Pazarlama Yönetimi Prof. Dr. Hikmet KARAÇAM D 102GMS 205 Satın Alma ve Ürün Belirleme Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 404
16:00 - 16:45GMS 211 Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 403GMS 201 Ekmek ve Pasta Yapım Teknikleri UZM. Özge ATASOY D403GMS 205 Satın Alma ve Ürün Belirleme Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 404

3. SINIFLAR

SAATPAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMACUMARTESİ
08:00 - 08:45GMS 317 Servis ve Görgü Kuralları Uzm. Özge ATASOY D 301
09:00 - 09:45GMS 317 Servis ve Görgü Kuralları Uzm. Özge ATASOY D 301GMS 307 İşletme Yönetimine Giriş Prof. Dr. Mustafa KÖKSAL Pelitli YerleşkesiGMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK
10:00 - 10:45GMS 317 Servis ve Görgü Kuralları Uzm. Özge ATASOY D 301GMS 307 İşletme Yönetimine Giriş Prof. Dr. Mustafa KÖKSAL Pelitli YerleşkesiGMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK
11:00 - 11:45GMS 317 Servis ve Görgü Kuralları Uzm. Özge ATASOY D 301GMS 307 İşletme Yönetimine Giriş Prof. Dr. Mustafa KÖKSAL Pelitli YerleşkesiGMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK
12:00 - 13:00GMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK
13:00 - 13:45GMS 305 Mesleki İngilizce III Uzm. Kadir YALÇIN D 102GMS 303 Uluslararası Mutfaklar Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 401GMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK
14:00 - 14:45GMS 305 Mesleki İngilizce III Uzm. Kadir YALÇIN D 102GMS 303 Uluslararası Mutfaklar Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 401GMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK
15:00 - 15:45GMS 305 Mesleki İngilizce III Uzm. Kadir YALÇIN D102GMS 303 Uluslararası Mutfaklar Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 401GMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK
16:00 - 16:45GMS 305 Mesleki İngilizce III Uzm. Kadir YALÇIN D 102GMS 303 Uluslararası Mutfaklar Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 401GMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK
17:00 - 17:45GMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK
18:00 - 18:45GMS 301 Prof. Uyg. Lab I Şef Özgür DEMİREL MUTFAK

4. SINIFLAR

SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBECUMA
8:00 - 8:45GMS 407 Zeytin , Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 102GMS 401 Prof. Uyg. Lab. III Uzm. Özge ATASOY MUTFAK GMS 405 Mesleki İngilizce V Uzm. Kadir YALÇIN D404
9:00 - 9:45GMS 407 Zeytin , Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 102GMS 401 Prof. Uyg. Lab. III Uzm. Özge ATASOY MUTFAKGMS 405 Mesleki İngilizce V Uzm. Kadir YALÇIN D404
10:00 - 10:45GMS 407 Zeytin , Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 102GMS 401 Prof. Uyg. Lab. III Uzm. Özge ATASOY MUTFAKGMS 405 Mesleki İngilizce V Uzm. Kadir YALÇIN D404
11:00 - 11:45GMS 407 Zeytin , Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 102GMS 401 Prof. Uyg. Lab. III Uzm. Özge ATASOY MUTFAKGMS 405 Mesleki İngilizce V Uzm. Kadir YALÇIN D404
12:00 - 13:00
13:00 - 13:45GMS 415 Vejeteryan Mutfağı Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 102GMS 401 Prof. Uyg. Lab. III Uzm. Özge ATASOY MUTFAK
14:00 - 14:45GMS 415 Vejeteryan Mutfağı Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 102GMS 401 Prof. Uyg. Lab. III Uzm. Özge ATASOY MUTFAK
15:00 - 15:45GMS 415 Vejeteryan Mutfağı Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 102GMS 401 Prof. Uyg. Lab. III Uzm. Özge ATASOY MUTFAK
16:00 - 16:45GMS 415 Vejeteryan Mutfağı Öğr. Gör. Zeynep TUÇ D 102GMS 403 Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi I Uzm. Özge ATASOY MUTFAK
17:00 - 17:45GMS 403 Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi I Uzm. Özge ATASOY MUTFAK
18:00 - 18:45GMS 403 Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi I Uzm. Özge ATASOY MUTFAK
19:00 - 19 :45GMS 403 Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi I Uzm. Özge ATASOY MUTFAK