18.04.2019 BİR BAŞARI HİKAYESİ ”CRAKERS PİZZA”

Avrasya Üniversitesi’nde girişimcilik ve marka konulu konferansta Crakers Pizza yetkilileri ile  buluşan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri, bir markanın doğuş ve gelişim süreci adlı konferansta bir araya geldiler.Trabzon’dan başlayıp Anadolu’ya doğru uzanan bir markanın hikayesini ve gelişim sürecini öğrenciler dikkatle takip ettiler.Konferanstaki katılımcılardan biri olan Crakers Pizza Pazarlama Müdürü İsrafil GENÇOĞLU kendi çabaları ile Anadolu’da bir marka olmanın ne kadar zor ama imkansız olmadığı toplantıya katılan öğrenciler ile paylaştı.

Pizza ve cafe oluşumlarının genelde İzmir’den çıktığını dile getiren Gençoğlu, ama bize her yer Trabzon diyerek sözlerine devam etti. Kurumsal kimlik için marka olmanın çok kıymetli bir şey olduğunu öğrenciler ile paylaşan Gençoğlu, kendi deneyimlerini öğrenciler ile paylaştı. Sağlıklı Akdeniz Mutfağı mottosu ile yola çıkan Crakers Pizza yerli bir marka olmanın gururunu öğrenciler ile paylaşırken bu yolda ilerlemek isteyen öğrencilere nasıl bir yol izlemeleri ve neler yapmaları gerektiğini konferansta dile getirdi.

Bir girişimcinin büyük işler yapabilmek için önce hayal etmesi gerektiğini ve bu hayallerini gerçeğe dönüştürebilmesi içinde durmadan çalışması gerektiğini söyleyen Gençoğlu, öğrencilerle birlikte konferansı interaktif bir sekilde gerçekleştirdi.

Gençoğlu  öğrencilere olumlu ya da olumsuz tüm eleştirilere açık olmaları gerektiğini ayrıca üretimde sevgi ve saygının çok önemli olduğunu diyerek sözlerine son verdi.