26.12.2019 AVU GASTRO ART 2019 2. GELENEKSEL YEMEK YARIŞMASI

26.12.2019 AVU GASTRO ART 2019 2. GELENEKSEL YEMEK YARIŞMASI

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü olarak bu sene 2.si düzenlenen AVU GASTRO ART 2019 YEMEK YARIŞMASI 2019-2020 güz döneminde gerçekleştirilmiştir. Trabzon’un önde gelen şefleri ile yapılan bu etkinlikte, öğrenciler kendileri geliştirme imkanı ve hayallerindeki tabakları sunma imkanı sağlanmıştır. Yarışma ana yemek, tatlı ve takım kategorisi olarak 3′ e ayrılmıştır. yarışmaya katılan toplam öğrenci sayısı 20′ nin üzerinde olmuştur. yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödül töreni bahar döneminde gerçekleştirilecek olan başka bir etkinlikte öğrencilere takdim edilecektir. yarışmada jüri olarak bizi onure deden sayın jüri üyelerimizden Trabzon Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Şenol BEKTAŞOĞLU’ na, Executive şef sayın Osman SALI’ ye, patisserie şef Okan KAYAER’ E, Executive şef Ahmet Özgür DEMİREL’ e, Öğr. Gör. Mustafa Emre ŞİRİN’ e ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü başkanı sayın Hikmet KARAÇAM’ a katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.