Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı | Avrasya Üniversitesi | Kıtaların Buluşma Noktasında Eğitime Açılan Kapınız
Ana Menu
  • YÜKSEKOKUL
  • HAKKIMIZDA
    • Tanıtım
    • Tarihçe
    • Misyon / Vizyon
    • Close
  • YÖNETİM
  • AKADEMİK KADRO
  • ÖĞRETİM PROGRAMI
  • DERS PROGRAMI
  • SINAV PROGRAMI
  • ÖĞRENCİLER
  • ERASMUS
  • İLETİŞİM
  • Avrasya Üniversitesi
    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
  • Avrasya Üniversitesi
    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
  • Avrasya Üniversitesi
    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
  • Avrasya Üniversitesi
    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
  • Avrasya Üniversitesi
    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
  • Avrasya Üniversitesi
    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
  • Avrasya Üniversitesi
    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
  • Avrasya Üniversitesi
    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı


Gastronomi ve Mutfak Sanatları

DSC_0500

Hakkımızda

Devamı>>

Avrasyanın Gurmeleri

Misyon&Vizyon

Devamı>>

Yemek Yapmak Sanattır

Yönetim

Devamı>>

Misafirler

Şeflerimiz Özlem Mekik ve Recep Aydoğdu Mutfağımızda

Devamı>>

gastro1

Yemek Sanattır

Devamı>>

10511449_977514032261928_8653924706337382296_o (2)

Avrasya’nın Gurmeleri

Devamı>>

Etkinlikler

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Etkinlikler

  • (Turkish) 26.12.2019 AVU GASTRO ART 2019 2. GELENEKSEL YEMEK YARIŞMASI

  • (Turkish) 23.10.2019 Meksika ve Balkan Mutfakları

  • (Turkish) 16.10.2019 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Haftalık Uygulama Etkinlikleri

Tüm Etkinlikler

Öğrenci Etkinlikleri

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Öğrenci Etkinlikleri

  • (Turkish) 05.04.2019 BUTİK PASTA KONULU ETKİNLİK

  • 24.02.2014-Avrasya Üniversitesi Kolbastı Ekibi

  • 24.02.2015-Avrasya Üniversitesi Öğrencileri Trabzon Kurtuluşu Anma Töreni’ne katıldı.

Tüm Öğrenci Etkinlikleri

Duyurular

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Duyurular

  • (Turkish) 05.01.2021 Mazeret Sınav Listesi ve Takvimi

  • (Turkish) 18.12.2020 Sınav İtiraz Dlekçesi

  • (Turkish) 30.11.2020 UBYO Güz Dönemi Arasınav Takvimi (güncel)

Tüm Duyurular

Avrasya Üniversitesi




Menu
  • HAKKIMIZDA
    • Tanıtım
    • Tarihçe
    • Misyon / Vizyon
  • AKADEMİK
    • Akademik Kadro
    • Akademik Takvim
    • Yönetmelik Yönergeler
  • İDARİ
    • Mütevelli Heyeti Başkanı
    • Mütevelli Heyeti
    • Rektörümüz
  • YERLEŞKELER
    • Pelitli Yerleşkesi
    • Yomra Yerleşkesi
    • Ömer Yıldız Yerleşkesi
  • GALERİLER
    • Resimlerle Yerleşkeler
    • Resimlerle Yurtlar
    • Resimlerle Avrasya
  • GÜVENLİK
    • Güvenli Kampüs
    • Taciz Önleme
    • İdari
  • İLETİŞİM
    • İletişim & Harita
    • Ulaşılabilirlik
    • Yurtlar
GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI PROGRAMI| UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEK OKULU | AVRASYA ÜNİVERSİTESİ
  • YÜKSEKOKUL
  • HAKKIMIZDA
    • Tanıtım
    • Tarihçe
    • Misyon / Vizyon
  • YÖNETİM
  • AKADEMİK KADRO
  • ÖĞRETİM PROGRAMI
  • DERS PROGRAMI
  • SINAV PROGRAMI
  • ÖĞRENCİLER
  • ERASMUS
  • İLETİŞİM
  • HAKKIMIZDA
    • Tanıtım
    • Tarihçe
    • Misyon / Vizyon
  • AKADEMİK
    • Akademik Kadro
    • Akademik Takvim
    • Yönetmelik Yönergeler
  • İDARİ
    • Mütevelli Heyeti Başkanı
    • Mütevelli Heyeti
    • Rektörümüz
  • YERLEŞKELER
    • Pelitli Yerleşkesi
    • Yomra Yerleşkesi
    • Ömer Yıldız Yerleşkesi
  • GALERİLER
    • Resimlerle Yerleşkeler
    • Resimlerle Yurtlar
    • Resimlerle Avrasya
  • GÜVENLİK
    • Güvenli Kampüs
    • Taciz Önleme
    • İdari
  • İLETİŞİM
    • İletişim & Harita
    • Ulaşılabilirlik
    • Yurtlar
Translate »