TC AVRASYA ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI 1. SINIFLAR BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

  1. YARIYIL
DERSİN ADI SINAV TARİHİ SINAV SAATİ SINAV YERİ
TDB 102Türk Dili II 29/06/2015 16:00-17:00
BIL 106 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı 30/06/2015 09.30-10.30
YDB 102 İngilizce II 30/06/2015 16:00-17:00
GMS 104 Klasik Yiyecek Üretimi Teknikleri 01/07/2015 13:00-14:00 D403
ITA 102 Temel İtalyanca II 02/07/2015 13:00-14:00 D403
GMS 106 Gıda Bilimi ve Teknolojisi 03/07/2015 13:00-14:00 D403

 

4.YARIYIL

DERSİN ADI SINAV TARİHİ SINAV SAATİ SINAV YERİ
GMS 206 Alkollü ve Alkolsüz İçkiler Teknolojisi 29/06/2015 13:00-14:00 D402
AIT202 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 30/06/2015 14:30-15:30
GMS 208 Gıda İşletmelerinde Temel Maliyet Muhasebesi 01/07/2015 10:00-12:00 D402
GMS 210 Mesleki İngilizce II 02/07/2015 10:00-11:00 Yalıncak D402
GMS 202 Yiyecek ve içecek servis ve yönetimi 03/07/2015 16:00-17:00 D402

 

16/06/2015

Yrd. Doç. Dr. Başak SUNGUR

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı